Jomar

Ellers har jeg brukt mye tid på diverse aktiviteter opp igjennom årene:

Det ble noen fuglekasser. noen nesten større enn meg selv, boka til Svein Haftorn har jeg enda
https: //www.youtube.com/watch?v=GBI-qEKBn8I
Eivind Løberg Rattei, Jeg kunne vistnok å synge da jeg var liten og noen sammenlignet meg med han her. Har kun “Bustebartepinn” på scenen da jeg var ca. 9. år

https: //www.youtube.com/watch?v=M_8d0DJpbBI
Cavatina – John Williams, Jeg prøvde å spille denne på gehør, det var ikke alltid like populært


Fotball – Seriefinale Rosenborg – Lillestrøm er noe jeg husker. Følger ikke så mye med på fotball lenger. Dårlige ankler gjorde sitt til at det det ble friidrett fra ca. 1990. Det går faktisk ganske greit med anklene og fotball nå. Spiller “på løkka” av og til. Hadde Nils Arne Eggen på videregående. Hva han sa og hvordan han sa det kommer fortsatt fram i hodet i enkelte sammenhenger.

https://www.nrk.no/video/PS*71583
Friidrett – Vebjørn var en inspirasjonskilde. Hvis dette er mulig så er mye annet mulig også. Jeg løp fram til 1995 men uten de store resultatene. Lever fortsatt på den følelsen av å være i god form. .

Lindy Hop – Frankie Manning var en stor inspirasjonskilde for mange. Følger fortsatt med hva som skjer i
Harräng. Var innom en der et tur sammen med kona, men har ellers ikke vært der siden 2002. “The only count I know is Count Basie sa Dawn Hampton”. De som har vært i Herräng trekker nok på smilebåndet når de leser dette. Har du ikke vært der, ta en titt på denne.

Argentinsk tango – Haris Alexiou-To tango tis Nefelis
Noen gangen kunne stemningen være elektrisk i tangoverdenen. Denne greske tangoen var en av favorittene. Var siste gang i Buenos Aires i 2004.


Argentinsk tango – Tango lesson. tango lesson – Pablo Verón var for mange den store stjernen. Jeg fant fort ute da jeg var i Buenos Aires at de beste danserne ikke lærte av han. Denne dansen får en til å forstå at “small is big”. Det tar minst et par år for de fleste gutta.

Link til klipp fra media ++

Share This:

Konstruksjoner for alle bransjer

Skip to toolbar