Havn i Børsbergan

Dette jobbet vi med som studentoppgave i 2017
Godshavn i Børsa – Trønderbladet (tronderbladet.no)

Oppgaven ble videreført som oppgave i 2018.

Jeg har ikke hørt noe fra dem som jobber med dette men fikk etter oppgaven i 2018 vite om at det planlegges noe. Jeg vet ikke om det studentene har gjort kom til nytte men de har i allefall hatt muligheten til det. Resultatet ligner veldig.

Trønderske milliardærer kjøper seg inn i prosjekt: – Vi hadde ikke gått inn i dette hvis det hadde vært et luftslott – mn24.no

Jeg tror at disse har startet å jobbe med dette før jeg ble satt på sporet her. Muligheten var inne som et forslag etter dialog med lokalpolitiker Hammer på bussen til og fra Trondheim som kan ha vært allerede i 2016 og det tok ett år før jeg laget studentoppgave på denne da jeg mente den var aktuell.

Grunneier føler seg «tvunget» inn i havneprosjekt. Kaller oppgjøret for knapper og glansbilder – Avisa Sør-Trøndelag (avisa-st.no)

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *